Karins Kviltar

Händelser och daganteckningar 2011

Från kust till kust

2011-07-22

Vi har tagit ett par dagar ledigt. Erika och Maria håller ställningarna hemma med kvigor och hundar och hus. Vi åker från en regnig ostkust till en skapligt solig västkust. Jag ska vara med på 4Hs rixtämma i Varberg.

Först gick resan till Hästa 4H-lantbruk där vi hämtade ett tält för lägerdeltagarna från Stockholms län.Fikade i det mysiga caféet i huvudbyggnaden och åkte sedan vidare mot vidare äventyr.

I Norrköping kom vi på att vi i modern tid åkte nästan samma väg som Pip-Larsson gjorde i Kastrullresan. De hade blivit för många och för trångbodda i i sin tvårummare i Stockholm och gjorde i ordning två bryggarvagnar till "50-talshusbilar" som drogs av bryggarhästarna Laban och Lotta.De åkte från Stockholm till moster Bella som hade en mangelbod i Norrköping. Läs gärna boken

Sitter och diskuterar i förtroenderådet i församlingshemmet då det kommer glimtar från omvärlden att det hänt ett bombattentat i Norge och att någon har skjutit ihjäl en massa ungdomar på ett läger i Norge. Ofattbart, vad är det som händer!?

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)