Karins Kviltar

Händelser och tankar 2013

Jul i vårt hus..

2013-12-25

I salen sitter döttrar med kompisar och spelar julklappsspel, lille Elvin sover i vagnen i verandan och kattungarna tar igen sig tillsammans med Majsan i lådan i köket efter att ha haft besök av tre grannflickor. Latte vilar i soffan och VDn och jag tittar på Astrid Lindgrens julfilmer. Julefrid  som det ska vara en juldag. Här på gården är det så att dagarna före jul kommer döttrarna hem och ser till att styra upp att det blir julfirande. Städar badrum, sätter upp gardiner och tar fram ljusstakar, köper golvmoppar och städar golv och trappor. 

Jag planerar utejobbet och gläds åt att höra jubelrop när jag föreslår städning av alla gödselgångarna i Kvighotellet. Yngsta dottern med sambo och VDn tar itu med detta värv och jag kan ta mig tid att faktiskt baka årets goda fruktkaka.

Erika, Andreas och lille Elvin ger sig ut för att hämta gran och en förtvivlad Latte ylar för han vill ju också följa med på ett sådant äventyr. Det är klart att man måste ha en klok Border Collie med om man ska hugga en gran..Han ser till att vi får plats med julstjärnan i toppen genom att knipsa av lite på granen.

Antal kommentarer: 2

2013-12-25 18:06:27 - Maria

Ja det är tur att vi har julhandel
Latte som vet hur man får till en fin julgran!

2013-12-25 18:07:17 - Maria

Julhunden skulle det stå... :-)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden