Karins Kviltar

Händelser 2012

Årets sista dag

2012-12-31

För en vecka sedan var det julafton, med huset fullt av folk, nu är det bara VDn, hundarna, katterna och jag i huset. En extra trasselsudd till hund har sällat sig till sällskapet. Pulin Joy är här för att förhoppningsvis slippa smällare.

VDn är inte i toppform. Förkyld och med förhöjda sockervärden tar han itu med innesysslorna medan jag och pappa sköter djuren.

På eftermiddagen roar vi oss med att lösa melodikrysset innan dagens rysare äger rum.

VDn går ut för att ge hönsen och tar med sig Latte och Joy. Efter en stund kommer han in och frågar om hundarna kommit in. Det har de inte. Latte dyker upp, men Joy lyser med sin frånvaro. Vi befarar det värsta, att hon blivit rädd och stuckit. Det hörs lite för tidiga smällare i fjärran. VDn promenerar och jag tar bilen. Nere i Norrsund möts vi, ingen trasselsudd till hund. Vi åker hem och ställer bilen på la´gårdsbacken. Då hörs ett skall från hönshuset... Där är hon, lilla trasselsudden. Hon hade blivit instängd och var inte alls bortsprungen.

Året slutar med bomber och granater utanför fönstret och tre hundar i sängen.

Domherre vid fågelbordet i Råbacken

 

 

Antal kommentarer: 2

2013-01-01 16:14:10 - Maria

Sån tur att hon hittades! Här tycker jag så synd om alla hemlösa hundar som springer runt som om jorden håller på att gå under när fyrverkerierna börjar:(

2013-01-01 17:55:00 - Annelie

Tänk om alla hundar kunda vara lika kloka som Texas då det gäller fyrverkerier ( i annat är han dock mindre klok och smått senildement men ändå...) han sitter i fönstret och tittar på fyrverkerierna i samma stil som ferdinand under korkeken... så har han alltid gjort...
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)